Isolering

Date:25 maj, 2017

Isolering

Isolering af et Galaxy solcelletag sker på nøjagtig samme måde som alle andre tagtyper, hvorfor der kan opnås den isoleringsgrad der ønskes, eller kræves. Herudover har Galaxy Energy GmbH udviklet et unikt isoleringssystem.

De særligt udviklede Galaxy spær tillader nemlig, at der nemt kan monteres særlige isoleringsplader af polycarbonat på undersiden af Galaxy spærene. Isoleringen kan for nuværende bringes ned på U-værdi 0,9. Denne isoleringsmetode kan anvendes i uopvarmede haller, ridehaller, industrihaller, atrium, forbindelsesgange og lignende.

Det enestående ved dette isoleringsmateriale er, at det tillader at lyset trænger igennem. Dette betyder, at såfremt der er valgt et transparent solcelletag, vil dette stadig være transparent, når det er isoleret med polycarbonatpladerne – 90% af lyset kommer igennem isoleringen.

Mellem solcellemodulerne og isoleringspladerne opstår en skorstenseffekt, da modulerne producerer varme, når solen skinner. Dette betyder, at solcellemodulerne afkøles og dermed yder mere. Ydermere kan den varme luft opsamles i kippen og anvendes i f.eks. en varmeveksler. Se Galaxy Energy Building om opvarmning og køling med BIPV (integrerede solcellesystemer).

icon pdfHent brochure om Galaxy Energy isolering