Solceller + tag i ét

Date:27 maj, 2017

Solceller + tag i ét

Højtydende solceller erstatter konventionel tagbeklædning

Ved at anvende Galaxy spærsystem sammen med Galaxy vandtætte solcellemoduler opnås et helt tæt tag eller klimaskærm.

Vi har hvad du søger
– Nyt tag bygget af solceller: Taget der betaler sig selv.

– Hurtig og sikker montering: Monteringssystemet er udtænkt med montøren i tankerne.

– En ren og æstetisk fremtoning: Solceller der erstatter det almindelige tag.

Fordele:
Et æstetisk tag uden fremspringende monteringer. – Simpel og effektiv montering. – Galaxy systemet er udvikler til at absorbere ekspansion og kontraktion, således at taget og dermed solcellemodulerne, er fri for stresspåvirkninger.

Fremtiden er her i dag! Hvorfor vente til i morgen?

Se video om Galaxy Energy      

 

icon pdfHent brochure om Galaxy Energy tage 

icon pdfGalaxy Energy’s prisliste


solcellerNybyggeri med solceller

Galaxy systemet kan nemt anvendes ved nybyggeri, da der er tale om kendte byggemetoder med åse, spær og tagbeklædning. Der er ingen begrænsninger i tagets størrelse, eller nogen statiske begrænsninger. Statiske beregninger foretages gerne fra sag til sag. Eneste begrænsning er, at tagets hældning skal være mindst 10 grader.

En særlig klimaresistent forsegling garanterer et helt tæt tagsystem, samtidig med at forseglingen tillader ekspansion så der ikke kan opbygges stress i solcellemodulerne. Anvendelsesområder:

Tag – Overdækninger – Atrium – Gange – Rytterlys

 


Tagudskiftning med solceller

solcellerGalaxy systemet kan nemt anvendes ved tagudskiftning. Eksisterende spærkonstruktion behøver ikke at fjernes, da Galaxy spærene blot lægges ovenpå. De nye spær vil hermed blive en del af tagets bærende konstruktion. En særlig klimaresistent forsegling garanterer et helt tæt tagsystem, samtidig med at forseglingen tillader ekspansion så der ikke kan opbygges stress i solcellemodulerne.

 

 

 

 


Isolering af solcelletaget

Et Galaxy solcelletag kan isoleres på nøjagtig samme måde som alle andre tagtyper, hvorfor der kan opnås den isoleringsgrad der ønskes, eller kræves.

Herudover har Galaxy Energy GmbH udviklet et unikt isoleringssystem De særligt udviklede Galaxy spær tillader nemlig, at der nemt kan påmonteres særlige isoleringsplader på undersiden af Galaxy spærene. Isoleringen kan for nuværende bringes ned på U-værdi 0,8. Hvis isoleringsplader monteres vil der mellem solcellemodulerne og isoleringspladerne opstå en skorstenseffekt, da modulerne producerer varme, når solen skinner. Denne skorstenseffekt betyder, at solcellemodulerne afkøles og dermed yder mere. Ydermere kan den varme luft opsamles i kippen og anvendes i f.eks. en varmeveksler. 


solceller

 

 

Vinterfordele

Ved at anvende Galaxy systemet opnås yderligere en fordel om vinteren. Da der ingen fremspringende moduler, beslag, eller andet på taget, betyder det, at sneen let glider af. Dette medfører naturligvis øget elproduktion i vintermånederne. Brug vintersolen.

Se video om sne og Galaxy solcelletag      

 


Simpel og effektiv montering af solceller

Galaxy systemets komponenter

1. Spær fremstillet i aluminium, enten natur, eller sort eloxerede. Spær/ åse fås i to dimensioner. Lille 80 x 100mm, spændvidde 3m og stor 100x200mm, spændvidde 8m.solceller

2. Klembeslag til montering af Galaxy spær på både træ og stål. Ved montering på stål indlægges EPDM for at undgå korrosion.

3. Særlig udviklede dobbelte midtbeslag til at holde solcellemodulerne .

4. Dækskinner, som monteres mellem solcellemodulerne for at forhindre støv i at trænde ind i systemet.

5. Galaxy Energy PPC modul forsegling beskytter systemet 8 steder mod vandindtrængning.

6. Gummiliste (foam seal), som er nedlagt på overside af spær forhindrer kapillær virkning mellem spær og solcellemoduler

7. Kvardratrør monteres på ydersiden af de yderste moduler, således at en pæn afslutning med Galaxy sternbeklædning, eller sternbræt kan udføres.

8. Solcellemoduler. Særligt fremstillede vandtætte og højtydende solcellemoduler udgør den egentlige tagbelægning.

solcellerCertificeret Galaxy Energy installatør. Kun ved omhyggelig og ordentligt bygningsarbejde garanteres 20 års tæthed. Derfor er alle godkendte installatører trænet både i praksis og teoretisk og har bestået en eksamen i Galaxy systemet og dets korrekte montering.


Se video om montering af solpaneler      

 

 

 

 

Tag + solceller i ét

Et tag, eller klimaskærm, beskytter som bekendt mod nedbør, kulde og sol. At tillægge taget flere funktioner er nu muligt med et nyt tagmateriale fra Tyskland.solceller

Som importør af Galaxy Energy produkter, er det os en glæde at kunne præcentere de banebrydende bygningskomponenter og den bagvedliggende teknologi.

Historie

Galaxy Energy Denmark er opstået under den foregående bølge af solcelleanlæg. Det blev klart for os, at fremtiden lå i 100% integrerede tagløsninger, som æstetisk, produktions- og prismæssigt var i orden. Vi har afprøvet flere produkter på eget testanlæg, men ingen levede op til vore ufravigelige høje kvalitetskrav.

På Intersolar-messen i München, som er verdens største, fandt vi Galaxy Energy. Denne komplette og færdige tagløsning imødekommer ingeniører, arkitekter, bygherrer og sågar tidligere energiminister Martin Lidegaards i ønsket om æstetiske og holdbare løsninger.

Dette er et produkt for fremtiden i aller højeste tyske kvalitet. Tagsystemet indeholder alt fra mindste skrue over inddækninger, rykninger til største spær med en spændvidde på 8m. Et 100% komplet system.

På Building Green messen, Forum Copenhagen, præsenterede vi denne Danmarks-nyhed. Galaxy solcelletag, som vi havde kombineret med SolarEdge styring og monitorering. Travlheden på Galaxy Energy Denmark’s stand talte for sig selv (dengang hed vi Gilleleje Solenergi). Ingeniører, arkitekter og kommunale byggefolk var begejstrede. Ikke mindst den visuelle oplevelse af anlægget gjorde indtryk. Gennemførte detaljer og afslutninger kombineret med plan montage gør dette solcelletag til et attraktivt tag.

Refrenceanlæg

Det første Galaxy tag med solceller er opført på Maskinhallen, Christiania, København i marts/april 2014. En rundvisning på Christiania kan varmt anbefales – taget er det første på ruten! Skriv til Albert Laverick på greenchristiania@gmail.com – eller tag blot forbi. Tag metroen til Christianhavns Torv og gå ad Prinsessegade til Christiania.