Terasser og overdækninger

terasse solceller

Date:30 apr, 2017

Terasser og overdækninger

 Hvorfor ikke slå 2 fluer med ét smæk: Transparent terrasse og højtydende solcellesystem i ét.

En terrasseoverdækning kan udvide stuen og være et beskyttet område udendørs. Det er naturligvis vigtigt, at overdækningen beskytter mod regn, sne og intense solstråler. Vores terrasseoverdækning tillader at der kommer lys igennem, samtidig med at den yder optimal beskyttelse mod vejr og vind.
Afhængig af størrelsen kan terrassen bidrage til husstandens elforbrug.

icon pdf Hent brochure om Galaxy Energy terrasser

Æstetik

Solcellemodulerne er lysgennemtrængelige med ca. 10%, men ikke gennemtrængelige for UV-indstråling. Terrassens overside er optisk smuk, da den fremstår helt sort. Den bærende konstruktion består af spær og åse i aluminium. Stort set uforgængeligt. Spærene fås i 2 dimensioner: en med et frit spænd på indtil 3m, og en større model med et frit spænd på 8m. Spær og åse kan leveres i den farve man ønsker. For eksempel kan de leveres sorteloxserede.

Det er muligt at indpasse terrassen til stort set alle mål blandt andet ved at indsætte “dummies” i helt præcise mål. Dummies ligner solcellemoduler fuldstændig, men producerer ikke strøm.

Vinterstue

De patenterede Galaxy spær muliggør montering af isolering. På samme måde som solpanelerne monteres på oversiden af spærene kan der monteres isolering på undersiden af spærene. Denne isolering er ligeledes transparent og vupti – man har en vinterhave. Isolering – se mere her.

Om vinteren glider sneen hurtigt af, da der ikke er fremspringende skruer, fittings, eller andet der kan holde på sneen. Når sneen er væk kan solen komme til, hvilket resulterer i en højere produktion om vinteren end andre anlæg.

Garanti

Der gives 20 års tæthedsgaranti på et Galaxy solcelletag – det er tysk kvalitet til sidste lille skrue.