Om os

Galaxy Energy Denmark er importør af produkter fra Galaxy Energy GmbH, Berghülen, Tyskland. Der er etableret landsdækkende forhandlernetværk i Danmark af certificerede Galaxy Energy faginstallatører, som alle er uddannede i Tyskland. Produktet har været på det tyske marked siden 2007. 
Herudover er vi certificeret forhandler og installatør af SolarEdge produkter, som fremover også vil omfatte Powerwall´batteriløsning fra Tesla.

Galaxy Energy Denmark blev etableret primo 2012 af Torben Vikner under navnet Gilleleje Solenergi. Virksomheden er personligt ejet. Vi monterede mange 6 kW husstandsanlæg og større anlæg i den gode periode med solid statsstøtte.

På et tidligt tidspunkt indså vi, at arkitektur og æstetik ikke fungerede sammen med tagbasserede løsninger. Vi gik på jagt efter integrerede alternativer, opsatte testanlæg og foretog tests. Imidlertid måtte vi konstatere, at de alternativer vi testede ikke kunne opnå godkendelse hos os.

 

Tag og solceller i ét – Smukt!

På Intersolar Messen 2013 i München fandt vi Galaxy Energy, som kunne levere et komplet og gennemført kvalitetsprodukt: Tag + Solceller i ét. Et solidt tysk patenteret produkt! Vi udstillede første gang i Danmark på Building Green i oktober 2013. Interessen var enorm og allerede i foråret 2014 var det første tag monteret i Danmark – Maskinhallen på Christiania.

I modsætning til resten af verden har vi i Danmark kombineret Galaxy taget med SolarEdge´ optimerings- og overvågningssystem. Resultatet er verdens mest intelligente tag.
Det helt afgørende for os er, at arkitektur og effektivitet går hånd i hånd. Der er stort set ingen grænser for vore løsninger, hverken i størrelse, eller form.

Fremtiden er lys, da vor tyske venner ihærdigt og vedholdende forsker og udvikler eksisterende og nye produkter. Det samme gælder vore venner hos SolarEdge og Tesla!

Galaxy Energy Denmark er medlem af: Dansk Solcelleforening, Solar City Denmark og Dansk Byggeri.