Projekter

 

Tirsdag den 13. maj 2014 åbnede Christiania’s og landets første Galaxy bygningsintegredere solcelleanlæg på “Maskinhallen”.

Den sydvestvendte tagflade på “Maskinhallen” udgøres af en kombination af Galaxy 15 kWh. solcelletag kombineret med SolarEdge optimering og monitorering. Indvendig er taget isoleret med Galaxy transparente isoleringssystem kombineret med et varmegenindvindingssystem fra kippen, som delvis opvarmer bygningens brugsvand. Endvidere sørger taget for dagslys på værkstedet, som yderligere minimerer energiforbruget.

Galaxy solcelletaget er kun det første af slagsen i Cristiania, som i øvrigt er opført i et tæt og udbytterigt samarbejde med Christianias egne håndværkere og øvrig ekspertice. Flere andre projekter er undervejs.

Alle anlæggets produktionsdata er offentlig tilgængelige realtime og online via SolarEdge portalen her

Eller se den dynamiske Kiosk Display udgave, som viser de sidste 7 dages produktion mv. og skifter billeder ind i mellem her.

Får du lyst til se se anlægget, kan du kontakte Torben Vikner på +45 4037 1551 eller mail torben@galaxy-energy.dk, eller smut blot forbi. Tag metroen til Christianshavns Torv og gå ad Prinsessegade til Christiania.